Specialutbildning

Specialutbildningar exklusivt för Myndigheter och Gothia Protection Groups avtalskunder - GPG On Call              

Nordic Protection Academy har samlat en omfattande spetskompetens och förmågebredd med utbildare som har en bakgrund i Militära insatsförband, Myndigheter inom säkerhets- och underrättelsearbete, Polisiära specialenheter samt erfarna och namnkunniga individer i Säkerhetsbranschen. Vi har rekryterat beresta, ödmjuka och professionella individer och pedagoger med mångårig erfarenhet av operativ tjänst och skarpa situationer, både nationellt och internationellt. Huvuddelen kommer från Sverige men vi har även instruktörer från övriga Norden, Storbritannien och Mellanöstern.

Vi erbjuder specialutbildningar till myndigheter med säkerhets- och utredningsarbete som uppgift samt för Gothia Protection Groups On Call kunder.

Inloggning till våra specialutbildningar

Ansök om inloggning för tillgång till våra specialutbildningar via "registrera dig". Granskning och godkännande meddelas via mail. 

Uppdragsutbildning

Om ni har ett specifikt utbildningsbehov så kan våra erfarna koordinatorer och instruktörer ta fram en utbildning som passar era unika behov och förmedla den pedagogiskt och effektivt med precision och kvalité.

Vi levererar utbildning enligt önskemål på den plats eller i det land som kunden önskar på Svenska, Engelska, Franska, Arabiska eller Farsi. Vi kan åta oss alla utbildningsuppdrag inom säkerhet och utredning som inte strider mot internationell rätt och konventioner eller svensk lag. Vi förbehåller oss dock rätten att avböja oss utbildningsuppdrag som strider mot vår värdegrund och etiska riktlinjer. 

Använd vårt kontaktformulär, skicka ett mail eller ring för en kostnadsfri konsultation avseende era behov och idéer.

Logga in till specialutbildningar

Glömt lösenordet Registrera dig

Kurs:

/

Fyll i nedan eller ring oss: 031 - 272700

Intresserad av:*
Glömt lösenordet Registrera dig