Om företaget

Nordic Protection Academy AB är en del av Nordic Risk Advisory Group (nordicrisk.eu) och är ett utbildnings och konsultföretag med inriktning på kund -och behovsanpassade utbildningar och riktat stöd för en tryggare och säkrare arbetsmiljö.

I allt vårt arbete är fokus på att bidra med effektiva och långsiktiga för uppdragsgivaren centralt.

kundfokus - kvalitET - flexibilitet  

Vi i NPA lägger stor kraft på att lära känna våra kunder och deras organisationskultur. Vi jobbar tätt tillsammans med våra uppdragsgivare när vi genomför vår initiala analys och anpassar sen de aktuella insatser med stöd eller utbildningsinsatser för att synkronisera med kundens handlingsplaner, policys och riktlinjer. Våra utbildningar skall både positivt bidra till tryggare och säkrare personal och samtidigt värna om kundens skyddsvärda intressen som till exempel personalens hälsa, rykte och varumärke. Vi är också alltid vår uppdragsgivares röst när det kommer till att förstärka och förmedla budskap som är väsentliga och önskvärda att nå ut med till personalen.

 

våra instruktörer

Våra utbildare har en bakgrund från antingen Försvarsmakten, Polismyndigheten eller andra Myndigheter som jobbar med säkerhets och trygghetsfrågor. Vi har också namnkunniga föreläsare med expertis inom olika ämnesområden. Vi har rekryterat beresta, ödmjuka och professionella individer och pedagoger med mångårig erfarenhet av operativ tjänst och skarpa situationer, både nationellt och internationellt. 

Vi levererar inget som vi inte tror på till 100% själva och vi är ytterst måna om att förmedla en gedigen och framförallt beprövad kunskap för att skapa en trygghet, förståelse och professionalism hos kursdeltagaren.

uppdragsutbildning

Våra erfarna koordinatorer och instruktörer kan ta fram en utbildning som passar era unika behov och förmedla den pedagogiskt och effektivt med precision och kvalité. Vi levererar utbildning enligt önskemål på den plats eller i det land som kunden önskar. Vi kan åta oss alla utbildningsuppdrag inom säkerhet som inte strider mot internationell rätt och konventioner eller svensk lag. Vi förbehåller oss dock rätten att avböja oss utbildningsuppdrag som strider mot vår värdegrund och etiska riktlinjer.

Använd vårt kontaktformulär, skicka ett mail eller ring för en kostnadsfri konsultation avseende era behov och idéer.

FAKTA

  • Medlem Näringslivets Säkerhetsdelegation
  • NPA stöder Veteranstöd Rapid Reaction och Gula bandet
  • NPA Stöder www.saveourseafarers.com
  • NPA har adekvata ansvarsförsäkringar för all verksamhet i Svenskt försäkringsbolag

 

 

 

Kurs:

/

Fyll i nedan eller ring oss: 031 - 272700

Intresserad av:*
Glömt lösenordet Registrera dig