Om företaget

Nordic Protection Academy AB ingår i Gothia Protection Group och är ett utbildningsföretag med inriktning på kvalificerade säkerhetsutbildningar. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och jobbar efter ledorden;

kundfokus - kvalitET - flexibilitet  

Vi tillhandahåller kurser, utbildningar och kompetensutveckling för myndigheter, offentlig sektor, privata företag samt aktörer och personal i säkerhetsbranschen. Vi tar ett helhetsgrepp över varje kunds unika situation med inledande dialog, en behovsanalys samt en anpassning till aktuell affärsmodell, befintliga planer, värdegrund och policys. Vi kan även stötta med framtagande av internutbildning, handlings -och åtgärdsplaner, checklistor samt rutiner om dessa saknas eller behöver revideras. 

våra instruktörer

Våra utbildare har en bakgrund från antingen Försvarsmakten, Polismyndigheten eller andra Myndigheter som jobbar med säkerhets och trygghetsfrågor. Vi har också namnkunniga föreläsare med expertis inom olika ämnesområden. Vi har rekryterat beresta, ödmjuka och professionella individer och pedagoger med mångårig erfarenhet av operativ tjänst och skarpa situationer, både nationellt och internationellt. Huvuddelen kommer från Sverige men vi har även instruktörer från övriga Norden och Storbritannien.

Vi levererar inget som vi inte tror på till 100% själva och vi är ytterst måna om att förmedla en gedigen och framförallt beprövad kunskap för att skapa en trygghet, förståelse och professionalism hos kursdeltagaren.

uppdragsutbildning - MOBILE TRAINING TEAMS 

Våra erfarna koordinatorer och instruktörer kan ta fram en utbildning som passar era unika behov och förmedla den pedagogiskt och effektivt med precision och kvalité. Vi levererar utbildning enligt önskemål på den plats eller i det land som kunden önskar. Vi kan åta oss alla utbildningsuppdrag inom säkerhet som inte strider mot internationell rätt och konventioner eller svensk lag. Vi förbehåller oss dock rätten att avböja oss utbildningsuppdrag som strider mot vår värdegrund och etiska riktlinjer.

Använd vårt kontaktformulär, skicka ett mail eller ring för en kostnadsfri konsultation avseende era behov och idéer.

FAKTA

  • Medlem Näringslivets Säkerhetsdelegation
  • NPA stöder Veteranstöd Rapid Reaction och Gula bandet
  • NPA Stöder www.saveourseafarers.com
  • NPA har adekvata ansvarsförsäkringar för all verksamhet i Svenskt försäkringsbolag

 

 

 

Kurs:

/

Fyll i nedan eller ring oss: 031 - 225544

Intresserad av:*
Glömt lösenordet Registrera dig