FÖRELÄSNINGAR

 

Våldsbejakande extremism, terrorism och radikalisering

Magnus Sandelin, journalist, författare och  föreläsare

Magnus Sandelin är en prisbelönt journalist som har över femton års erfarenhet av att granska politiskt och religiöst extrema rörelser i Sverige. Han har jobbat med undersökande journalistik och ligger bakom avslöjanden om den jihadistiska miljön som publicerats i bland annat Uppdrag granskning, Aftonbladet och Gefle Dagblad. Magnus har även gett ut tre böcker på temat, och är en ofta anlitad föreläsare om frågor som rör extremism och radikalisering. Han har även ingått i expertrådet knutet till utredningen ”Ett effektivare arbete för att förebygga våldsbejakande extremism”, och har ett ”Certificate in Terrorism Studies” vid universitet i St Andrews, Skottland.

 

Att använda sociala medier vid utredning och kontroller

Zendry Svärdkrona, journalist, utbildare och utredare

Zendry Svärdcrona  är en mycket sakkunnig och uppskattad föreläsare och utbildare med flera stående utbildningsuppdrag på högskoleutbildningar inom ämnena utredning och bakgrundskontroller. Zendry är tidigare journalist på Aftonbladet och har en lång och omfattande erfarenhet av både diverse olika utredningar och framgångsrik undersökande journalistik. Zendry  leder dessutom säkerhets- företaget GPG/ Gothia Protection Groups utredningsavdelning som genomför internutredningar, företagsutredningar, riskbedömningar vid personhot och företagsbesiktningar samt bakgrundskontroller. 

Mental hälsa, stresshantering och kommunikation

Andreas Rodenkirchen, skådespelare och psykoterapeut

Andreas Rodenkirchen är utbildad skådespelare, psykoterapeut och expert på psykodynamiska utvecklingsprocesser och mellanmänsklig kommunikation. Han rör sig smidigt mellan skådespeleri, regi, manusförfattande, psykoterapi och utvecklingsarbete med polis, militär, företag som Google och organisationer som Kungliga Vetenskapsakademiens Future Earth.  Andreas är även en återkommande och mycket uppskattad del av vårt utbildningsteam. Skådespelare utbildad vid Teaterhögskolan (4 år) med 13 års erfarenhet av Teater, Film och TV. Utbildad i psykodynamisk terapi och organisationskonsultation vid Gestalt Institute of Scandinavia (3 år) med erfarenhet av att jobba med enskilda klienter, par, grupper och organisationer.

 

information

Boka en föreläsning eller begär en offert:

info@npacademy

+46 31 22 55 44

Kurs:

/

Fyll i nedan eller ring oss: 031 - 225544

Intresserad av:*
Glömt lösenordet Registrera dig