FÖRELÄSNINGAR

 

Våldsbejakande extremism, terrorism och radikalisering

Magnus Sandelin

Journalist, författare och  föreläsare

Magnus Sandelin är en prisbelönt journalist som har över femton års erfarenhet av att granska politiskt och religiöst extrema rörelser i Sverige. Han har jobbat med undersökande journalistik och ligger bakom avslöjanden om den jihadistiska miljön som publicerats i bland annat Uppdrag granskning, Aftonbladet och Gefle Dagblad. Magnus har även gett ut tre böcker på temat, och är en ofta anlitad föreläsare om frågor som rör extremism och radikalisering. Han driver också sajten DOKU som granskar våldsbejakande extremism och har ett ”Certificate in Terrorism Studies” från universitet i St Andrews, Skottland.

 

Trygghet i arbetsmiljön riskhantering och krisberedskap

Niklas Bogestål

Fd Yrkesofficer, föreläsare och VD NPA 

Niklas Bogestål har en bakgrund som Major och yrkesofficer i Försvarsmakten under 20 år med bland annat flera utlandsuppdrag under FN mandat i Öst och Västafrika och på Balkan. Sen 2015 utbildar och föreläser Niklas om trygghet, riskhantering, säkerhet och krisledning/ krisberedskap på heltid och driver Nordic Protection Academy. Niklas är också engagerad som ämnesexpert i Maritim Säkerhet på Chalmers Professional Education med anledning av sina erfarenheter som chef för Amfibiekårens bordningsstyrka och deltagande i EU´s anti-piratoperation "ATALANTA" i Adenviken

Mental hälsa, stresshantering och kommunikation

Andreas Rodenkirchen

Föreläsare, skådespelare och psykoterapeut

Andreas Rodenkirchen är utbildad skådespelare, psykoterapeut och expert på psykodynamiska utvecklingsprocesser och mellanmänsklig kommunikation. Han arbetar med psykoterapi och utvecklingsarbete med Polismyndigheten, Försvarsmakten, företag och organisationer som Kungliga Vetenskapsakademiens Future Earth.  Andreas är även en återkommande och mycket uppskattad del av vårt utbildningsteam. Skådespelare utbildad vid Teaterhögskolan (4 år) och i psykodynamisk terapi och organisationskonsultation vid Gestalt Institute of Scandinavia (3 år) med erfarenhet av att jobba med enskilda klienter, par, grupper och organisationer.

 

information

Boka en föreläsning eller begär en offert:

info@npacademy

+46 31 27 27 00

Kurs:

/

Fyll i nedan eller ring oss: 031 - 272700

Intresserad av:*
Glömt lösenordet Registrera dig